| 2005-12-20, 12:52 Esencja świątecznego smaku na Nowym Świecie |
Jak świątecznie udekorować stół i atrakcyjnie podać bożonarodzeniowe potrawy, dowiemy się 21 grudnia w warszawskim EMPiKu na Nowym Świecie. Tego właśnie dnia o godz. 18.00 porad będzie udzielała dekoratorka i florystka Dorota Sobol, a dwie godziny później swoją kulinarną wiedzą podzieli się z uczestnikami spotkania Mistrz Kuchni Robert Sowa.
Program świątecznego spotkania 21 grudnia, w EMPiKu na Nowym Świecie:
18.00 - florystka i dekoratorka Dorota Sobol poprowadzi pokaz dekoracji stołu świątecznego
godz. 20.00 - Jacek Santorski & Co Agencja Wydawnicza oraz EMPiK Megastore serdecznie zapraszają na świąteczne spotkanie z Mistrzem Kuchni Robertem Sową, autorem książki Esencja Smaku. Spotkanie poprowadzi Dorota Malesa.
Robert Sowa - kucharz polskiej reprezentacji w piłce nożnej, laureat Oskara Kulinarnego, szef kuchni hotelu Jan III Sobieski opowie między innymi o swoich pomysłach kulinarnych na święta Bożego Narodzenia oraz o ulubionych potrawach najlepszych polskich piłkarzy.
dodał/a: Piotr Kotkowski
|